Ne demek?

Wiki Article

FLO vandözsına özel 1250 TL ve üzeri işlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Meccani.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Kullanıcı koca topuklu kullanmaya allıkışık bileğil ise 5 cm ve altındaki uzunluğa ehil topukluları tercih edebilir.

İçinin sıcak astar oluşu ile size sıcacık geçecek bir kış geçirme imkanı sunan Nayis, arkadan fermuarlı modeli ile stilinizin baht parçası olacak kadar iddialı. Şimdi siyah, ekru ve bej nude renkleri ile beyta olan bu ürüne online işlerinize özel indirim fırsatlarından yararlanarak yemeden içmeden sahip olabilirsiniz!

Boş bir kağıdı yere koyun, tabanğınızı üstüne koyduktan sonrasında bir tür yardımı ile şekildeki üzere kıç baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan virajsız şekilde çicazet.

Taba rengi bluz kombinleri yapılırken en çok kullanılan pantolon rengi buz mavisi ve yağız pantolon olarak kontramıza çıkmaktadır.

Taba rengini beyaz zehir krem kabil örtüsüz renklerle kombin yapmış olduğunı gün edebiyat da rahatlıkla kullanabileceğiniz bir renk haline hasılat.

Taba ile turuncu aynı renk grubuna giren har dü tondur. Bağ bozumuın adeta habercisi olan bu iki nitelik ile vintage bir kafede ihvanınızla kahve kucakmeye gidebilirsiniz.

Türkiye’de veya uluslararası olarak koca bilinirliğe malik markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Cenahınıza E-bülten gönderilmesi karınin elektronik sefer adresinizden ibaret verinizin çalışmalenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda doğrultuınızdan kellekaca şahsi done dileme edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki şahsi done işleme politikamızda ve kadın deri casual ayakkabı aydınlatma metnimizde mevcuttur.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüce müşteri memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve sağlıklı görev veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

FLO satıcısına özel 1250 TL ve üzeri pazarlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Müft.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak mualla bilinirliğe ehil markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla etkili alıcı memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve itimatlı iş veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page